Fleetmarking

» Het beletteren van bedrijfswagens wordt al heel lang gedaan. Niet zo gek ook, het is een relatief makkelijke en goedkope manier van reclame maken. Het is de investering dubbel en dwars waard!

Tegenwoordig wordt er onder fleetmarking veel meer verstaan dan “een paar lettertjes op een auto plakken”. Met de huidige technieken, die nog steeds volop in ontwikkeling zijn, is bijna niets meer onmogelijk. En dat draagt bij aan een uniek ontwerp dat uw naamsbekendheid vergroot.

Van een bedrijfswagen tot wagenpark

Heeft u al een ontwerp voor uw bedrijfswagen(s)? Dan staan de monteurs van Autowrappen.com klaar om dit op een vakkundige wijze op uw bedrijfswagen(s) aan te brengen. Waar ook in Nederland.

Heeft u nog geen ontwerp maar wel een idee? Dan helpen de grafisch vormgevers van Autowrappen.com u graag met het uitwerken van uw idee naar de belettering van uw bedrijfswagen(s). Ook als u nog helemaal geen idee heeft kunt u rekenen op de creativiteit van onze vormgevers. Laat u eens verrassen door de mogelijkheden! Het is ook mogelijk om uw bedrijfswagens volledig te laten wrappen.

Wilt u meer informatie over auto wrappen?

Neem dan contact met ons op via 0320 848 116
of door een mail te sturen naar info@autowrappen.com.