Fleetwrapping

» Autowrappen.com staat voor al meer dan 15 jaar ervaring en mag dus gerust specialist in carwrappen, fleetwrappen en fleetmarking worden genoemd.

Al enkele tientallen jaren worden bedrijfswagen bestickerd. Het is dan ook een eenvoudig, sterk en relatief goedkoop communicatiemiddel. In de loop van de jaren zijn de technieken en mogelijkheden voor de belettering van bedrijfswagens dusdanig verbeterd dat bijna niets meer onmogelijk is. Van eenvoudige teksten tot een compleet full color gewrapte bedrijfswagen.

De toekomst

Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor het volledig laten wrappen van hun wagenpark in plaats van het traditionele spuiten. Het grote voordeel hiervan is dat de leasewagens in de gangbare kleuren kunnen worden afgeleverd wat automatisch een hogere restwaarde vertegenwoordigd. De daarna aangebrachte folie fungeert als beschermlaag en houdt de onderliggende laklaag vrij van schadelijk straling en kleine krasjes. Na verwijdering is de originele laklaag nog als nieuw!

Het fleetwrappen is een specialistisch werk. Autowrappen.com is hier volledig op ingericht. Van planning tot uiteindelijke montage. Door onze jarenlange ervaring is de mate van afwerking dusdanig hoog dat men twee keer heel goed moet kijken wil men kunnen zien dat er sprake is van een “gewrapt” voertuig.

Bespaar ook op uw wagenpark, maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs!  Het is ook mogelijk om uw bedrijfswagens te laten bestickeren door middel van fleetmarking.

Wilt u meer informatie over auto wrappen?

Neem dan contact met ons op via 0320 848 116
of door een mail te sturen naar info@autowrappen.com.