Carwrappen

» “De woede van een inferieure kwaliteit blijft langer dan de vreugde van een juiste prijs.”

-John Ruskin

Volgens dit motto bieden wij onze klanten al meer dan 15 jaar met veel succes topkwaliteit. Iedere carwrap – het maakt niet uit, of direct van de fabrikant, particulier, commercieel wagenpark of retail – is puur ambachtelijke perfectie.

Met een carwrap is uw auto een absolute eye-catcher. Als de lakkleuren die standaard worden aangeboden niet genoeg zijn voor u, geven wij uw auto de gewenste kleur – tegen lage kosten en zonder risico.

Bent u bezorgt dat het carwrappen de lak van uw auto schaadt? We kunnen u geruststellen: een carwrap is niet alleen absoluut gemakkelijk en zonder moeite te verwijderen, maar beschermt ook de originele lak.

Uw auto, uniek.

Kunt u geen keuze maken uit de huidige standaard lakkleuren of is de kleur die u graag wilt hebben niet standaard leverbaar? Maak uw auto dan uniek met onze carwrap folie. In meer dan 70 kleuren, mat en glans en nog eens 15 verschillende designs leverbaar. Eindeloos combineren dus!

Uiteraard kunnen onze vormgevers u helpen bij het maken van een uniek ontwerp op schaal voor uw auto.

Mogelijkheden

Carwrappen kent eigenlijk geen grenzen. U kunt eindeloos combineren met kleuren en effecten zoals 3D carbon-look zonder geconfronteerd te worden met torenhoge kosten!

Wilt u meer informatie over auto wrappen?

Neem dan contact met ons op via 0320 848 116
of door een mail te sturen naar info@autowrappen.com.