Wat is autowrappen?

Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, is het volledig of gedeeltelijk beplakken van uw auto met een laag wrapfolie.

Met auto wrappen laat u uw (bedrijfs)auto opvallen én beschermt u gelijk de lak. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor auto wrappen: u heeft de keuze uit talloze verschillende kleuren wrapfolie. Auto wrappen heeft veel voordelen ten opzichte van het overspuiten van uw auto. Het over laten spuiten van een auto is bijvoorbeeld veel arbeidsintensiever en daardoor duurder. Ontdek de voordelen van auto wrappen:

  • Bescherm de lak van uw auto: hogere verkoopwaarde
  • Laat uw unieke wrapfolie ontwerpen door onze grafisch designers
  • Wrapfolie is gemakkelijk te verwijderen en vervangen

Wilt u advies van een expert in auto wrappen? Neem dan contact met ons op via 030 200 68 65 of door een mail te sturen naar info@autowrappen.com.

Auto wrappen: het proces

Wij wrappen uw auto volledig in twee tot drie dagen. Bekijk hieronder hoe het proces van auto wrappen eruit ziet.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Waarom carwrapping?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor auto wrappen. Wij hebben de meest voorkomende voor u op een rij gezet.

Een andere kleur voor uw auto

Heeft u een (tweedehands) auto aangeschaft, maar bevalt de kleur u niet? Of rijdt u al jaren lang dezelfde auto en bent u wel toe aan iets anders? Dan hoeft u niet direct een nieuwe auto te kopen. Auto wrappen is een goedkope en effectieve manier om de kleur van uw auto te veranderen.

Goedkoper dan overspuiten

Auto wrappen is een stuk goedkoper dan het laten overspuiten van uw auto. Het overspuiten van een auto kost al snel rond de 2.000 euro. Uw auto geheel laten wrappen kan bij Autowrappen.com al vanaf 1.198 euro.

Reclame maken

Door uw auto te laten wrappen kunt eenvoudig reclame maken voor uw bedrijf of onderneming. Wij kunnen uw auto bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo, afbeeldingen en belettering.

De prijzen van auto wrappen

De prijzen van auto wrappen zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van uw auto, maar ook van uw wensen met betrekking tot de kleur en welke onderdelen u wel en niet wilt laten wrappen. Wij wrappen personenauto’s vanaf 1.198 euro. Voor een volledig overzicht van de prijzen kunt u kijken op de pagina met prijzen van auto wrappen.

Twee jaar garantie op auto wrappen

De wrapfolie die wij gebruiken is duurzaam en blijft jarenlang mooi. U krijgt bij ons twee jaar garantie op de folie en vijf jaar garantie op de kleur. De kleurgarantie geldt niet voor de verticale en platte delen van de auto, zoals het dak.

Wilt u meer informatie over car wrappen?

Wilt u meer informatie over auto wrappen? Neem dan contact met ons op via 030 200 68 65 of door een mail te sturen naar info@autowrappen.com.