Werkwijze

» Vanaf het begin wordt u intensief betrokken bij het proces van ontwerpen en/of de belettering.

Transparante werkwijze

De belettering op uw bedrijfswagen(s) is een verlengstuk van uw bedrijf in het verkeer. Het is daarom belangrijk dat de boodschap die u wilt uitstralen met uw bedrijf ook duidelijk in de belettering van uw bedrijfswagen(s) is terug te vinden. Wij vinden het dan ook belangrijk en vanzelfsprekend dat u, als klant, vanaf het begin intensief wordt betrokken bij het proces van ontwerpen en/of de belettering.

Heeft u nog geen ontwerp, dan zijn onze grafische vormgevers u graag van dienst met het maken van een uniek en sprekend ontwerp dat naadloos aansluit bij uw huisstijl. Ook als het gaat om een restyling van uw huisstijl vindt u in de vormgevers van Autowrappen.com een uitstekende partij met de juiste ervaring.

Traject

Aan de hand van uw inbreng wordt er een eerste voorstel gedaan voor de belettering. Samen met u wordt bekeken hoe dit voorstel aansluit bij uw ideeën.

Is het ontwerp akkoord? Dan wordt er, afhankelijk van de hoeveelheid auto’s, in samenwerking met u of uw wagenparkbeheerder een planning gemaakt voor het beletteren van de auto’s. Hierbij wordt door ons ook gekeken naar de mogelijke locaties, bij een van onze lokaties, bij de importeur of de dealer. Autowrappen.com kan in eigen beheer ook het transport van de voertuigen verzorgen.

De productie van de stickers wordt in werking gesteld. De tijd die dit in belag neemt is afhankelijk van de hoeveelheid auto’s en de belettering.

De uiteindelijke belettering van uw voertuigen gaat van start volgens de gemaakte planning worden uw voertuigen beletterd. De capaciteit van Autowrappen.com is gemiddeld ongeveer 10 – 50 per week.

Uw bedrijfswagen of wagenpark is op vakkundige wijze voorzien van de nieuwe belettering. Iedere auto wordt voorzien van een spiegelhanger zodat de bestuurder van de auto precies weet hoe om te gaan met de nieuwe belettering. Hierdoor haalt u het maximale uit uw investering.

Bij een wagenpark hanteren wij een evaluatie gesprek na afloop. Dit is voor ons maar ook voor u een kans na te gaan of alles naar wens en planning is verlopen en waar eventueel verbeteringen te behalen zijn.

Wilt u ook kennis maken met de mensen van Autowrappen.com? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op!

Wilt u meer informatie over auto wrappen?

Neem dan contact met ons op via 0320 848 116
of door een mail te sturen naar info@autowrappen.com.